24 Apr
24Apr

Masajul Intuitiv la copii si beneficiile lui

Masajul intuitiv la copii si aplicarea tehnicilor energetice pentru armonizarea corpurilor
Simțul tactil este o nevoie fundamentală a omului. Este unul dintre primele simțuri pe care le dezvoltă un nou-născut. Indiferent dacă îmbrățișați nou-născuții sau mângâiați părinții în vârstă, importanța atingerii definește și hrănește viața umană.Lipsa contactului cu alți oameni poate duce la întârzieri în dezvoltare la bebeluși, acelasi principiu se aplica la toate fiintele vii.Masajul oferă o oportunitate minunată pentru a crea o uniune. Atingerea blândă și relaxantă este o modalitate non-verbală excelentă de a comunica sensibilitatea și grija și de a construi legătura dintre copil și terapeut. Masajul promovează atașamentul sigur, eliberează hormoni responsabili cu starea de bine, de fericire și ajută copilul nostru să se simtă iubit și prețuit.
Pentru copiii care nu au o sensibilitate dezvoltata natural (hiposensibili) la atingere, masajul poate ajuta la trezirea corpului și a mușchilor – îmbunătățind abilitățile de coordonare și mișcare pe măsură ce crește gradul lor de conștientizare a propriului corp.
Pentru copiii care sunt defensivi la atingeri, masajul (dacă este tolerat) poate ajuta la desensibilizarea pielii. Atingerea fermă poate fi de preferat blândă, în timp ce uleiul poate face masajul mai confortabil. În cazul în care copilului dumneavoastră nu-i plac mâinile, puteți încerca să utilizați alte instrumente cum ar fi: perii, role.
O cheie importanta in timpul masajul este comunicarea si increderea pe care tu, ca terapeut o emani catre copil. Copiii percep energia foarte usor si, in general, pot avea rezistenta la anumite manevre si in functie de vibratia celui care aplica masajul.
Comunicarea este foarte importantă pe tot parcusul sedintei de masaj. Daca copilul tau poate intelege limbajul, vorbeste cu el pe tot parcursul masajului, spunandu-i ceea ce faci. Aceasta este o modalitate foarte bună de a ii învăța despre corpurile lor și de ii ajuta la creșterea gradului lor de conștientizare a ceea ce simt, este ocazia potrivita sa ii ajuti sa se constientizeze pe ei si lumea din jurul lor. 

O mai bună cunoaștere a corpului ajută la mișcare și coordonare, în timp ce atingerea iubitoare a masajului poate fi de ajutor pentru cresterea stimei de sine.

Benefiicile masajul aplicat bebelusilor & copiilor

🌻     Promovează creșterea și dezvoltarea

🌻     Îți poate face copilul fericit

🌻     Performanță academică îmbunătățită

🌻     Calitate îmbunătățită a somnului

🌻     Îmbunătățește sistemul imunitar

Un masaj terapeutic profesionist vă poate ajuta copilul cu un masaj adaptat nevoilor sale – masaj intuitiv in functie de nevoiele de nevoile copilului. 

O sesiune de terapie prin masaj pentru copilul dvs. oferă cea mai bună rentabilitate a investiției în ceea ce privește îmbunătățirea calității și bucuria vietii traite armonios pentru copilul dumneavoastră.

Ma numesc Cerasela si sunt terapeut holistic intuitiv. Am experienta lucrului cu oamenii de mai bine de 19 ani. Ma bucur sa pot lucra cu copiii, mai ales cu copiii care sunt diagnosticati cu anumite dizabilitati (viata mi-a dat aceasta experienta sa o traiesc pe pielea mea si sa o transform in propria vindecare prin lucru intens cu mine, se poate si de aceasta sa nu va indoiti vreodata).

Pentru ca iubesc copiii si viata traita in armonie, imi doresc sa ma dedic dezvoltarii lor pe toate planurile.

Mi-am dezvoltat simtul intuitiv foarte bine, simt sufletul omului si din aceasta simtire ii pot conduce spre propria lor vindecare in toate aspectele ce tin de dezvoltarea umana, mergand cu energia direct la nivel de suflet.

Va pot ajuta cu masaj terapeutic profesional pentru copiii dumnevoastra, in sesiuni scurte la inceput. In functie de sensibilitatile copilului putem folosi si tehnici energetice pentru a aduce echilibru la nivel de trup-minte-suflet.
Trimite un mesaj, daca ai intrebari, si voi reveni catre tine.


Cu toata inima te imbratisez!

Comentarii
* E-mailul nu va fi publicat pe site.