Tehnica Radianta (TR) - tehnica de calibrare energetica a biocampurilor

Experimentează echilibrarea energetică cu terapii holistice ce promovează armonia între planul emoțional, fizic și spiritual pentru o stare de bine.

Tehnica Radianta este o stiinta a energiei universale. Scopul acestei tehnici este sa ofere acces direct la energia Luminii, Radianta, universala, transcedentala. Energia universala este "libera" si la indemana tuturor, dintotdeauna, doar ca in in timp ne-am pierdut acordajele necesare care a dus la blocaje in planurile emotionale creand dezechilibre. Astfel ca eu, ca si Facilitator de Tehnica Radianta, va pot ajuta sa incepeti un proces trasformator restabilind armonia la nivel fizico-emotional-mental-spiritual.  

La ce foloseste Tehnica Radianta?

🌻 Va energizeaza intregul sistem fizic-emotional-mental-spiritual

🌻 Va ajuta sa reduceti senzatia de neajutorare si de lipsa de putere

🌻 Poate fi folosita pentru OM, animalele de companie, alte animale, plante

🌻 Promoveaza dinspre interior calitatile iubirii, grijii fata de ceilalti, evolutiei, compasiunii, increderii, auto-actualizarii, bunavointei, integralitatii, pacii si serenitatii

🌻 Un specialist licentiat in masaj poate aplica tehnici de masaj sau presopunctura pe meridianele energetice pentru a sustine integritatea Luminii

TR se executa pe o masa de masaj cu pacientul imbracat. Exista situatii speciale cand o persoana suferinda are un anumit grad de invaliditate fizica iar, pentru aceste cazuri, se poate lucra ajustand tehnica acelor nevoi. 


Important de retinut: Tehnica Radianta nu include tehnici psihice de manipularea a aurei numita "extragere sau scoatere sau taiere". Cu TR nu este deloc necesara "extragerea" care poate fi periculoasa in multe situatii si de aceea nu recomand astfel de tehnici de "taiere". TR, in sine, este eficienta in echilibrarea si eliberarea energiilor - in mod natural si sigur.